Private Label

Private Labe

Chemical Partners:   Uw Private Label Leverancier

Als het verkopen van kitten, lijmen, schuimen, vulmiddelen, technische aerosolen en / of andere bouw en constructieve gerelateerde producten tot uw activiteiten behoort, kan Chemical Partners uw partner zijn voor het leveren in uw eigen opmaak. Chemical Partners levert bussen, kokers, tubes, blikken en vaten voor silicone, acrylaten, hybriden, polyurethaanschuimen en vele andere technologieën en verpakkingen.

Verhoog uw eigen merk voordelen

We zijn volledig uitgerust om uw bedrijf te ondersteunen met uw privé merk. Onze private label klanten mogen rekenen op onze efficiënte en betrouwbare private label service. Op onze productie locatie kunnen we orders voor verschillende producten produceren. In verschillende aantallen en in een mum van tijd voor uw onderneming waar ook in de wereld.

Uw voordelen

Met onze expertise  kunnen wij uw tijdrovend proces voor het ontwerpen en ontwikkelen verminderen. Chemical Partners levert een verscheidenheid aan verschillende verpakkingen, kleuren en inhoud, van standaard patronen, worsten, blikken, tubes, emmers en andere basisverpakkingen. Hiernaast kunnen wij u een enkel product of een breed portfolio.

We kunnen uw commerciële en technische team trainen op de geselecteerde producten. Uw verkoopteam en  marketingafdeling kan van dit concept profiteren.

Het private label proces van A to Z

We zullen samen de wensen in kaart brengen. We zullen vervolgens uw wensen coördineren met  afdeling Kwaliteit en Milieu, Design en Product Management. We leveren de juiste technische en commerciële content.  We zijn in istaat om uw product te creëren, dat volledig voldoet aan de wet- en regelgeving en uw look & feel.

Informeer ons over uw private label wensen. Wij zijn ervan overtuigd dat we uw verwachting zullen overtreffen.