Reducto Oil Fix ECO
Innovatief reinigingsproduct voor het verwijderen van alle oliën en vetten. 100% ecologisch.

Oil Fix eco

Reducto Oil Fix Oil Fix Eco is een volledig biologisch afbreekbare ontvetter, speciaal bedoeld voor het verwijderen van brandstof-, olie- vetverontreinigingen, oliesporen, oliefilms, op wegen, water, terreinen, tankstations, marktplaatsen, werkplaatsen etc. Uitstekend geschikt om olie- en brandstoflekkages na ongevallen of calamiteiten te verwijderen op asfalt en ZOAB wegdekken. De open structuur van het wegdek blijft intact.

Dankzij de 100% natuurlijke  actieve ingrediënten (biosurfactanten) is onze Oil Fix  in staat om snel de verkeersveiligheid weer te herstellen en de gelekte olie of brandstof direct onschadelijk te maken om deze vervolgens af te breken. Oil Fix Eco kan door middel van reinigingsvoertuigen of spray methode worden aangebracht.   Olie-, vet- en brandstofrestanten worden na vermenging met Oil Fix Eco bovendien onbrandbaar, waardoor brand- en explosiegevaar sterk worden gereduceerd. Het wegdek is na behandeling ook direct stroef, zonder dat de ondergrond wordt beschadigd.

Oil Fix Eco  lost minerale, dierlijke, plantaardige en synthetische koolwaterstoffen op.  De aanwezige koolwaterstoffen worden onder invloed van Oil Fix ECO in de berm of in het vuilwaterriool versneld en biologisch afgebroken. Deze worden omgezet in CO2 en H2O.

Oil FIX ECO tast kitnaden, rubbers, en filters in olie-afscheiders niet aan. Het product heeft een veilig karakter, is vrij van gevarensymbolen,  is mensvriendelijk en draagt bij aan een veilige werkomgeving. Het product is zeer geschikt
voor het verwijderen van alle dierlijke, plantaardige, synthetische en minerale
oliën en vetten (koolwaterstoffen) op een 100% milieuvriendelijke manier.
AQUAQUICK 2000 bevat speciale voedingsstoffen die zorgen voor een explosieve
groei van de in het milieu aanwezige bacteriën en micro-organismen.

Olie-, vet- en brandstofrestanten worden na vermenging met Oil Fix Eco bovendien onbrandbaar, waardoor brand- en explosiegevaar sterk worden gereduceerd. Het wegdek is na behandeling ook direct stroef, zonder dat de ondergrond wordt beschadigd.

Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous
Next

Reducto gaat verder, waar anderen stoppen

Reducto is uw full-service ontzorgingspartner en adviseur als het gaat om smeermiddelen, montagepasta’s, reinigingsmiddelen, lijmen, kitten en hydrofobeer middelen en de daarbij behorende gereedschappen, waarbij kwaliteit en veiligheid altijd voorop staat.

Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met het opzetten van onderhoudsprogramma’s en product- en veiligheidstrainingen.

Werken met veilige producten
is noodzakelijk!

Jaarlijks sterven 3.000 mensen in Nederland als gevolg van werken met gevaarlijke stoffen. Nog veel meer mensen worden ziek. Veel mensen hebben op het werk te maken met gevaarlijke stoffen. Denk bijvoorbeeld aan lassers, bouwvakkers, autoreparateurs etc.
(bron: www.hoeveiligwerkjij.nl)

Het is een feit dat je van het werken met gevaarlijke stoffen ziek kunt worden.
Daarom doet Reducto deze gevaarlijke stoffen in de ban.

Unieke hoogwaardige producten

Wij hebben een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige producten ontwikkeld, die veiliger zijn voor mens en milieu. Uiteraard zonder concessies te doen op de kwaliteit, eigenschappen en werking van het product. Sterker nog,  we hebben veel bestaande producten kunnen verbeteren en naar een kwalitatief hoogwaardiger level gebracht.  Hier een greep uit de mogelijkheden:

Met ons brede  en unieke smeermiddelen assortiment zijn we in staat,  om volledig te voldoen aan de hoge eisen binnen de bouw-, industrie-, marine- en food sector.

Reducto heeft een compleet assortiment hoogwaardige reinigingsproducten. Het assortiment is zeer breed te noemen. Het Eco en milieuvriendelijke pakket is  uniek en kan volledig op maat voor u worden samengesteld. Daarom loont het zich zeker om contact met ons op te nemen voor meer informatie hierover.

Wij hebben een uitgebreid programma aan kitten, lijmen en afdichtingsmiddelen. Voor meer info, neem vandaag nog contact met ons op.

Reducto heeft unieke coatings in het assortiment voor het beschermen en het water- en vuilafstotend maken van diverse materialen en ondergronden. Voor meer info, neem een kijkje bij onze producten, of neem vandaag nog contact met ons op.

Hoogwaardige NSF H1 gecertificeerde smeer- en reinigingsmiddelen, voor de levensmiddelen industrie en Food sector.

U bent actief in de agrarische sector? Goed onderhoud van machines is essentieel, daarom heeft Reducto speciaal voor de Agrarische sector een volledige milieuvriendelijke ECO lijn opgezet. 

Motorvoertuigen, onderhoud en reparatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Het juiste product voor de juiste toepassing is van groot belang, en staat garant voor een lange levenstuur. Reducto levert hoogwaardige prestaties en beschermende oplossingen voor alle automotive toepassingen.

Leverancier van internationaal gecertificeerde producten
Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous
Next