Even voorstellen

Chemical Partners is de totaal leverancier van kwalitatief hoogwaardige chemisch technische producten

Chemical Partners & Concepts is een dynamisch en internationaal actieve onderneming. Gespecialiseerd in ontwikkeling, advisering en distributie van hoogwaardige chemisch technische producten, voor vrijwel alle constructies in de bouw en industrie, waar kwaliteit en duurzaamheid de norm is.

We leveren kitten, lijmen en pu-schuimen voor duurzame (voeg)afdichting in bouw- en beglazingssystemen,  voor industriĆ«le en bouwtechnische constructies en  reinigingsmiddelen, smeermiddelen, primers, coatings, lakken en tapes.

Kwaliteit

We hebben ons productassortiment met bijzonder veel zorg samengesteld op basis van uitzonderlijke producteigenschappen, hoge kwaliteitseisen waarbij mens en milieu centraal staan en die voldoen aan de laatste techniek.  De producten van Chemical Partners zijn altijd van absolute topkwaliteit. Daar tekenen we voor.

Kennis

Onze producten worden permanent onderworpen aan zeer grondig onderzoek en effectieve ontwikkeling. Altijd volgens de laatste stand van de techniek en nieuwe inzichten. Kwaliteit en innovatie staat hierbij vanzelfsprekend voorop

Alfons Nijland

Erik Pol